Κώστας Βλάσης: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετά τις ανέξοδες υποσχέσεις, με τις οποίες κέρδισε τις εκλογές, τώρα στέλνει το λογαριασμό στον Ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 ο Βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης στο πλαίσιο της συζήτησης για την ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων (Σ/Ν Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενσωμάτωση στο Ελληνικό δίκαιο της Οδηγίας 2012/27/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου κ.α. διατάξεις). Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του άσκησε σκληρή κριτική στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία ενώ έταξε «σχίσιμο» του Μνημονίου, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αύξηση μισθών και συντάξεων, κλπ κατέληξε σε παλινωδίες για τις οποίες και η ίδια έχει ήδη μετανοήσει.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι δεν μπορεί να ψηφίσει μέτρα που στερούν από τους Δήμους σε ετήσια βάση θεσμοθετημένους πόρους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα να ευνοούν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, σε βάρος των υπολοίπων πολιτών. Επίσης με το ίδιο Νομοσχέδιο τριπλασιάζεται ο φόρος του πετρελαίου κίνησης των αγροτών και δημιουργούνται νέοι κρατικοί φορείς για την ενεργειακή πολιτική, οι οποίοι πληρώνονται, με νέους φόρους, από τους πολίτες και πάλι. Τέτοια μέτρα, λοιπόν, ο Κώστας Βλάσης δήλωσε ότι δεν μπορεί να τα ψηφίσει.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις