Μάκης Χάβος: «Εχουμε υλικό και καλούς παίκτες»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΧΑΒΟΥ:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ γιατί βλέπω γνωστά πρόσωπα. Στον αγώνα τώρα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ισορροπημένο ματς, προσέξαμε την αμυντική μας λειτουργία. Εμείς σταθήκαμε καλά αμυντικά, αλλά επιθετικά είχαμε θέμα. Προσπαθούσαμε να παίξουμε από τον άξονα και αυτό δεν ήταν καλό. Δεν είχαμε αυτό που θα θέλαμε. Υπήρχε μια μικρή ένταση για εμάς, πράγμα που προσπάθησα να απελευθερώσω στο ημίχρονο. Πήραμε μέτρα στο γήπεδο, βγήκαμε από τα πλάγια και γίναμε απειλητικοί και φτάσαμε και κοντά στο γκολ. Δεν ξεχνάμε ποιον είχαμε αντίπαλο, χάνει δύσκολα και μέχρι τώρα δύσκολα κάποιος τις κάνει ακόμα και φάσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς, για να μπει ο Αστέρας στα πλέι οφ».

Για την κατάσταση της ομάδας:

«Ο Αστέρας έχει καλό υλικό, καλούς παίκτες. Δεν μπορούσα να κάνω πολλές αλλαγές και αλχημείες στις λίγες μέρες που είμαι εδώ. Το πρόβλημα ίσως ήταν και ψυχολογικό, θεώρησα πως θα ήταν καλύτερο να παίξουμε με δύο αμυντικά χαφ».

Για το πρόβλημα του γκολ:

«Κάναμε φάσεις σήμερα. Τα περισσότερα γκολ μπαίνουν στο επιθετικό τρανζίσιον. Υπάρχει μεσοεπιθετικά ποιότητα και όταν θα φτάσουμε στο σημείο να παίζουμε όπως θέλω όλα θα γίνουν. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές. Πρέπει να βρούμε λύσεις όταν θα περιμένουν οι ομάδες την δική μας στο μισό γήπεδο».

Για το τι άλλαξε τις ημέρες που ανέλαβε:

«Όταν μια ομάδα έχει καιρό να πάρει αποτέλεσμα στέκεσαι στην ψυχολογία. Η ομάδα έχει καλό υλικό, πρέπει να τους τονώσεις, να διώξεις τον φόβο και να διώξεις και το άγχος. Υπήρχε πολύ άγχος στα αποδυτήρια και μέσα από ατομικές συζητήσεις, προσπαθήσαμε να δώσουμε λύσεις».

Για την αλλαγή της εικόνας της ομάδας μετά το 60′ και την είσοδο του Chavez:

«Δεν βάζεις την ενδεκάδα βασισμένος στην τύχη. Ο Chavez με τον Μπερτόλιο είναι σούπερ ποιοτικοί. Δεν μπορούσα να τον βάλω να παίξει από την αρχή. Όλα θα γίνουν σιγά σιγά. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, μπορεί να βοηθήσει. Ο Αστέρας δεχόταν φάσεις και γι’ αυτό έπρεπε να διασφαλίσουμε το μηδέν. Θεωρώ τα παιχνίδια πως κερδίζονται μετά το 60′».

Πηγή: asterastripolis.gr

 

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις