Μήνυμα του Δημήτρη Παυλή για τη νέα σχολική χρονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αγαπητά μου παιδιά, μαθήτριες και μαθητές των σχολείων μας,

Αγαπητοί γονείς, εκπαιδευτικοί και κηδεμόνες,

Το σημερινό χτύπημα του κουδουνιού δεν σηματοδοτεί απλά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αλλά αποτελεί και έναυσμα για νέους στόχους, όνειρα και προσδοκίες. Η επιτυχία και κατάκτηση μικρών ή μεγάλων στόχων, ας μην ξεχνάμε, πως απαιτεί σκληρή και μεθοδική δουλειά από μικρούς και μεγάλους. Απευθύνομαι σήμερα, σε όλους όσους θα συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο, στην επίτευξη της προόδου και επιτυχίας της φετινής σχολικής χρονιάς.

Στους άξιους εκπαιδευτικούς μας, να διατηρήσουν και φέτος την μεθοδικότητα και την αγάπη τους προς το αντικείμενο που διδάσκουν, έχοντας πάντα στο μυαλό τους τις ανάγκες των μαθητών τους.

Στους γονείς που στέκουν πάντα δίπλα στα “θέλω’’ των παιδιών τους, να αφουγκράζονται εγκαίρως τις ανάγκες τους και να συμμετέχουν υπομονετικά και αθόρυβα στην προσπάθειά τους.

Σε όλους τους μαθητές, να ενισχύσουν την υπομονή τους και να θωρακίσουν τη θέλησή τους, για μια ομολογουμένως δύσκολη αλλά παραγωγική προσπάθεια προετοιμασίας για την κατάκτηση προσωπικών στόχων. Εμείς ως Δημοτική Αρχή, με θετική διάθεση, θα συνεχίσουμε την καλή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, προκειμένου να συνδράμουμε στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας.

Θα είμαστε δίπλα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να ακούμε να συζητάμε και να βοηθάμε στα προβλήματα που προκύπτουν, για μια ήρεμη σχολική χρονιά.

Εύχομαι καλή αρχή σε όλους, στη νέα δημιουργική χρονιά!!

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις