ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ

         Το στολισμένο δεντράκι μας στην αίθουσα της εκδήλωσης.

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεών μας, στ’ «Αλώνια», η συνάντηση για καφέ, που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας. Παραβρέθηκαν αρκετοί συγχωριανοί μας και μας δόθηκε η ευκαιρία να πιούμε έναν καφέ, τσάι ή αναψυκτικό, να γευτούμε τα πολλά και εύγευστα καλούδια που προσέφεραν ή έφτιαξαν μέλη του Συλλόγου μας και να ανταλλάξουμε ευχές για Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά, με την συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και μουσικής, σε ένα πολύ ζεστό, χαλαρό και φιλικό γιορτινό κλίμα.

 Ο προεδροσ του Συλλόγου μας με  συγχωριανούς μας

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Τάκης Παπαδημητρίου με συγχωριανούς του.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, απολαμβάνοντας και τον καφέ τους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Βασίλης Χίνης και ο Αντιδήμαρχος για την Δη, Ενότητα Γόρτυνος κ. Δημήτρης Γιώτης, οι οποίοι εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους  για την θαυμάσια αίθουσα εκδηλώσεων, αφού είχαν την ευκαιρία να επιθεωρήσουν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη όσον αφορά τα ντουλάπια της κουζίνας και την Βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας.

Οι κύριοι Βασίλης Χίνης, Δημήτρης Γιώτης με τον συγχωριανό μας κ. Θανάση Κων. Καλόμαλο, συζητούν και πίνουν τον καφέ τους.

 Β. ΧΙΝΗΣ, ΘΑΝ. ΚΑΛΟΜΑΛΟΣ, ΔΗΜ.  ΓΙΩΤΗΣ

Με την ευχή, αυτήν ωραία συνάντηση να την επαναλάβουμε με την πρώτη ευκαιρία, ο Σύλλογός μας ευχαριστεί όλους τους πατριώτες και φίλους που παραβρέθηκαν και όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης.

 

 

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις