Νίκος Γιαννακόπουλος: «Ο Περιφερειάρχης δίνει λύσεις στην ολοκλήρωση έργων «

Δεν υπάρχουν σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Νίκος Γιαννακόπουλος για τα έργα που ολοκληρώνονται αλλά και για αυτά που θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κ. Γιαννακόπουλος αναφερόμενος στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη είπε πώς: «Tα νέα έργα που υπογράφτηκαν είναι αποφάσεις του Περιφερειάρχη με σκοπό να γίνουν οι απαραίτητες υποδομές για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών».
Στην συνέχεια ο κ. Γιαννακόπουλος μίλησε για το νέο έργο «Άρση καταπτώσεων και εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων τμημάτων Επ. Οδού Τρίπολης – Βαλτετσίου από διασταύρωση προς Ψυχιατρείο – Βαλτέτσι που υπέγραψε τη Δευτέρα (25/07) ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.
Ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε πως είναι σημαντικό το έργο αυτό γιατί εκτός από την ιστορία του χωριού και τις εκδηλώσεις που γίνονται η υλοποίηση του έργου θα συμβάλει στην ομαλή κυκλοφορία των αυτοκινήτων.
Τέλος ο υπεύθυνος Τύπου της Περιφέρειας αναφέρθηκε σε άλλα τρία έργα που υπέγραψε ο κ. Τατούλης την Τρίτη 26/07 τα οποία είναι:

– Ανακαίνιση χώρου πλατείας Τ.Κ. Ροεινού Δήμου Τρίπολης (κόστος:85.000 ευρώ)
– Συντήρηση και αποκατάσταση επαρχιακής οδού από Μεσόγειο Άστρος προς Τρίπολη (κόστος:150.000 ευρώ)
-Ολοκλήρωση της ύδρευσης Αγ. Βασιλείου Δήμου Νότιας Κυνουρίας (κόστος:100.000 ευρώ)

Ο κ. Γιαννακόπουλος αφού ανέφερε όλα τα έργα που γίνονται στην Αρκαδία και αυτά που έχουν ολοκληρωθεί σε Λακωνία και Κορινθία, δήλωσε πώς: «Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δίνει λύσεις σε γραφειοκρατικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση έργων».

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις