ΝΔ: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βυθίζει τη χώρα σε τέλμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα αναφέρει πως οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

«Το βιώνουν οι άνεργοι που δεν βλέπουν νέες δουλειές, οι νέοι που δεν έχουν προοπτική. Η μεσαία τάξη που διαλύεται από την υπερφορολόγηση, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και ο κόσμος της υγιούς επιχειρηματικότητας. Όλοι αυτοί, δηλαδή, που απουσιάζουν από τη θεματολογία της συνέντευξης του κ. Τσίπρα. Προφανώς γιατί τα προβλήματά τους δεν τον ενδιαφέρουν», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σημειώνει επίσης ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε σε όλους αυτούς «να απολογηθεί για τα πρόσθετα βάρη που τους προκαλεί συνέχεια, για την ανυπαρξία των αναγκαίων αλλαγών στην οικονομία, στην παιδεία, στην ασφάλεια, στην υγεία. Παντού».

Επίσης η «Πειραιώς» σημειώνει για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού: «Ούτε κουβέντα για το πότε και πώς θα κλείσει την αξιολόγηση. Για το τέλμα στο οποίο έχει βυθίσει τη χώρα, για την ανικανότητα της κυβέρνησής του, για τα ατελείωτα ψέματα, για τα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής που επί των ημερών του επεκτάθηκαν».

Και προσθέτει: «Άλλωστε η συνέντευξη δόθηκε στην εφημερίδα και το δημοσιογράφο σήμα κατατεθέν της εξουσίας του και της διαπλοκής του. Γι’ αυτό περίσσεψε η αλαζονεία, το ψέμα και η προπαγάνδα. Ο κ. Τσίπρας δεν είναι ο πρώτος πολιτικός που διακατέχεται από ύβρη. Είναι όμως ο πρώτος που το παθαίνει μέσα σε μόλις δύο χρόνια και έχοντας μόνο αποτυχίες να επιδείξει. Για τα υπόλοιπα θα φροντίσει ο ελληνικός λαός…».

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις