ΝΔ: «Μαυρογιαλούρος» ο Τσίπρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Επίθεση στον πρωθυπουργό, με αφορμή την παρουσία του στα εγκαίνια του νοσοκομείου Σαντορίνης, ασκεί η Νέα Δημοκρατία, παρατηρώντας πως «ο κ. Τσίπρας διεκδίκησε και κέρδισε επάξια τον τίτλο του «Μαυρογιαλούρου»».

Σύμφωνα με τη Συγγρού, «στις 15 Ιουλίου, σε μια φιέστα φτηνής προπαγάνδας, εμφανιζόταν να εγκαινιάζει το νοσοκομείο Σαντορίνης και να βεβαιώνει ότι «οι νέες γυναίκες του νησιού μπορούν να γεννούν εδώ».

Λίγες μέρες αργότερα, έγκυες γυναίκες μεταφέρονταν σε άλλα νοσοκομεία, ακόμη και στην Κρήτη, με επείγουσα διακομιδή. Αποδεικνύεται έτσι, άλλη μια φορά, ότι είναι επικίνδυνο να πιστεύει κανείς τον κ. Τσίπρα.

Η αλήθεια, άλλωστε – και την είχε επισημάνει η Νέα Δημοκρατία – είναι ότι το νοσοκομείο Σαντορίνης είχε κατασκευαστεί από προηγούμενες κυβερνήσεις και το μόνο που έκαναν ήταν να μεταφέρουν εκεί το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου Υγείας. Η αλήθεια είναι ότι με φιέστες δεν βελτιώνεται η καθημερινότητα των Ελλήνων. Η κοινωνία απαιτεί σοβαρές λύσεις και όχι επικοινωνιακές απόπειρες εμπαιγμού».

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις