Νικήτας Κακλαμάνης: Να προσέχει τι λέει ο Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Θέλω, για μια ακόμη φορά δημόσια, να δώσω μία συμβουλή στον φίλο μου τον Άδωνι. Πρέπει να προσέχει τώρα τι λέει γιατί είναι πλέον αντιπρόεδρος του κόμματος», επισήμανε σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

Αναφερόμενος στη χθεσινή δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε ότι πρέπει να έχει δοθεί σε δρόμο το όνομα του Σταύρου Παπασταύρου, ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως «η παράταξη που εκπροσωπείται από τη Ν.Δ., ιδιοκτήτες έχει τα εκατομμύρια των Ελλήνων που την ακολουθούν και τη στηρίζουν. Έναν ιδιοκτήτη είχε μόνο ως Ν.Δ. τον ιδρυτή της τον Κωνσταντίνο Καραμανλή».

Και πρόσθεσε: «Φέρνει σε δύσκολη θέση αυτόν που τον διόρισε, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Φέρνει σε δύσκολη θέση ανθρώπους όπως εμένα που πιστεύω ότι είναι χρήσιμος να υπάρχει μέσα στη Ν.Δ. Τα πιστεύω του απευθύνονται σε ένα μέρος του κοινωνικού συνόλου που το χρειαζόμαστε να μας ψηφίζει εμάς και να μην πάει δεξιότερο. Αλλά, αδικεί και τον εαυτό του. Άλλο ως Άδωνις Γεωργιάδης και άλλο όταν έχεις τον τίτλο του αντιπροέδρου. Φοβάμαι ότι δυσκολεύει και τον κ. Παπασταύρου».

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις