Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος: Ειρήνη υμίν !!! Προέχει το συμφέρον του τόπου και των πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εδώ και 30 χρόνια κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει με σοβαρότητα και τόλμη το μεγάλο πρόβλημα που κάποια στιγμή θα διογκωνόταν της διαχείρισης των απορριμμάτων.(Θυμίζω ότι πλέον κάθε καθυστέρηση και αδράνεια στοιχίζει κάποια εκατομμύρια ευρώ πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση).

Η παράταξη Νέα Πελοπόννησος από το 2010 είχε βάλει ως ναυαρχίδα του προγράμματος της, την ολική διαχείριση των απορριμμάτων σε επίπεδο περιφέρειας. Οι πολίτες το 2010 αλλά και το 2014 επέλεξαν και εξέλεξαν την Νέα Πελοπόννησο για να αρχίσει και να ολοκληρώσει αυτό το μεγάλο έργο βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών. Επαναλαμβάνω ένα έργο που δεν το άγγιζε κανείς για χρόνια…

Προσωπικά από το 2010 είμαι στην παράταξη Νέα Πελοπόννησος, όταν ακόμη ήμασταν ελάχιστοι ίσως μετριόμασταν στα δάχτυλα του ενός χεριού…, υιοθετώντας και στηρίζοντας με τους προσωπικούς μου αγώνες την έναρξη και ολοκλήρωση αυτού του έργου, όπως άλλωστε το 52,53 % (το 2010) και το 59,35% (το 2014) των Πελοποννησίων συμπολιτών μας.

Κατά καιρούς ήρθαν και άλλοι δίπλα μας στην Νέα Πελοπόννησο, άλλοι στάθηκαν αρωγοί, άλλοι ήρθαν για περιστασιακά οφέλη, άλλοι μένουν στην παράταξη προς ίδιον όφελος προσπαθώντας μάλιστα να παραγκωνίσουν άλλους εμφανίζοντας μάλιστα και τάσεις μεγαλομανίας, άλλοι πάλι θεωρούν ότι υπάρχουμε εκεί μόνο και μόνο με όρους και κανόνες ¨πολιτικής¨.

Επειδή λοιπόν έχουν περάσει 7 χρόνια που ασχολούμαι σε περιφερειακό επίπεδο εγώ εμμένω στην αρχική μου θέση : ¨Κύριοι δεν είναι όλα πολιτική¨!!!

Βάλτε μπροστά επιτέλους το καλό του τόπου, βάλτε μπροστά το καλό των συμπολιτών μας, αφήστε στην άκρη τον συνεχή αγώνα σας για τις καρέκλες και τα οφίτσια.

Άραγε τι θα κάνατε όλοι εσείς χωρίς καρέκλες και αξιώματα….!

Ελάτε να μονιάσουμε και να δουλέψουμε επιτέλους όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας.

Ας μείνουν στην άκρη τα προσωπικό ¨εγώ¨ του καθενός, οι κομματικές ίντριγκες, γιατί είναι και ιστορικά αποδεδειγμένο ότι με την διχόνοια δεν πάμε πουθενά, αλλά καταστρέφουμε και ότι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.

Ως γνωστόν η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, γνώμονας όλων πρέπει να είναι και να παραμένει πάντοτε ο πολίτης και το καλό του τόπου.

Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος (Γιόβας) 

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις