Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Καμία ενίσχυση για τους μελισσοκόμους της Αρκαδίας που υπέστησαν ολική απώλεια παραγωγής, δηλώνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Με ένα ενημερωτικό σημείωμα άνευ ουσιαστικής απάντησης αποκρίθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Μπόλαρης στην ερώτηση του Βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχετικά με τα μέτρα ενίσχυσης των μελισσοκόμων της Αρκαδίας λόγω ολικής απώλειας παραγωγής του μελιού ΠΟΠ Ελάτης Μαινάλου «Βανίλια».

Ο κ. Μπόλαρης παραθέτει εγκυκλοπαιδικά στοιχεία σχετικά με το μέλι ελάτης Μαινάλου «Βανίλια», καθώς και τα γενικά στοιχεία για το Ελληνικό Μελισσοκομικό Πρόγραμμα 2017-2019, όπως αυτά είναι διαθέσιμα από τη διαδικτυακή πύλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δεν αναφέρεται όμως καθόλου στη ζημιά που έχουν υποστεί οι μελισσοκόμοι της Αρκαδίας, ούτε φαίνεται να έχει επεξεργασθεί μέτρα ενίσχυσής τους, όπως αυτά που συγκεκριμένα του προτείναμε, μετά από συνεργασία με τους αντιπροσώπους τους.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις