Ο Γιώργος Η. Παπαηλιού κατά τα εγκαίνια της συνδετήριας οδού του αυτοκινητόδρομου Αθήνας-Τρίπολης-Καλαμάτας, προς Μεγαλόπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η σύνδεση της Μεγαλόπολης με τον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Τρίπολης-Καλαμάτας αποτελούσε αυτονόητη κίνηση, όταν η κατασκευή του κυρίως έργου του αυτοκινητόδρομου ήταν σε εξέλιξη. .

Το γεγονός, ότι η σύνδεση δεν έγινε τότε, αλλά γίνεται τώρα, δείχνει ότι τα αυτονόητα στη χώρα μας δεν είναι και τόσο αυτονόητα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουν υποστεί ταλαιπωρία οι πολίτες επί χρόνια και να έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής του έργου.

Πάντως «κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Η συνδετήρια οδός παραδίδεται σήμερα στη Μεγαλόπολη και τους Μεγαλοπολίτες, μειώνοντας σημαντικά την απόσταση της Μεγαλόπολης από την Αθήνα και την Καλαμάτα και συνακόλουθα ανοίγοντας προοπτικές τόσο για τους πολίτες όσο και για την επιχειρηματικότητα.

Η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο, θέτοντας προτεραιότητες, δραστηριοποιούνται, ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής, τα οποία και θέσεις εργασίας δημιουργούν και την ανάπτυξη στηρίζουν.

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις