Ο Δημήτρης Παυλής στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος Τρίπολης στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ που είναι σε εξέλιξη στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

 

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Δημήτρης Παυλής τόνισε για ακόμα μια φορά πως δεν είναι δυνατόν να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα σε ΦΟΔΣΑ και Περιφέρεια για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων, γιατί μεταξύ άλλων δεν έχουν στα χέρια τους τον ΠΕΣΔΑ (Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων).

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Είναι σαφές πως δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Αυτά που ακούσαμε τα ξέραμε.

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το περιεχόμενο της συμβάσεως που είναι ακριβώς το ίδιο που επιχειρήθηκε να περάσει δια μέσου των Υπουργείων με νομοθετική ρύθμιση.

Αυτή η προγραμματική είναι αυτή που επιχείρησαν δια μέσω της εταιρείας να περάσει ως νομοθετική ρύθμιση και απερρίφθη να συζητηθεί ως αντισυνταγματική. Αφού επιχειρήθηκε από εκεί και δεν πέρασε ήρθε σε προγραμματική για να τα περάσουμε εμείς . Αυτό δεν μπορεί να γίνει!

Αν δηλώσουμε πως εμείς είμαστε μαϊντανοί να μπούμε σε συζήτηση.

Πήραν τη δική μας απόφαση και την εφάρμοσαν κατά το δοκούν. Το σώμα έχει τοποθετηθεί. Η κυβέρνηση προφανώς δεν μπορεί να διαπραγματευτεί περαιτέρω αλλά αυτό δεν μας αφορά εμάς.

Δεν εκπροσωπούμε ατομικά συμφέροντα. Οι πολίτες πληρώνουν και εγώ δεν θα αυξήσω 4 φορές προς τα πάνω τα τέλη για να υλοποιηθεί αυτή η σύμβαση.

Ποιος είναι ο ΠΕΔΣΑ; Κανείς δεν ξέρει… Τον κρύβουν!

Τα κορόιδα τελειώσανε!

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις