Ο καιρός για αύριο Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν  δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι όποιες από τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά περιόδους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, που από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις που βαθμιαία και από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Λίγα χιόνα στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά και βαθμιαία στη δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, το βράδυ όμως θα εξασθενήσουν. Λίγα χιονιά στα ορεινά της Ηπείρου κυρίως το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν  δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι όποιες θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν  δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν  δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν  νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα νοτιά δυτικοί μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις