Ο καιρός για αύριο Σάββατο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φθάνει από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρους όμβρους κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρες βροχές στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φθάνει από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια που είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 και κατά τόπους έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος καιρός με τους ανέμους να πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φθάνει από 19 έως 29 βαθμούς και στην Κρήτη κατά τόπους έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις