Ο καιρός για αύριο Τετάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στην Αττική αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες βροχές στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αραιές νεφώσεις που σταδιακά και από τα δυτικά θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά τις Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τιμή θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και στα βόρεια είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς και κατά τόπους η θερμοκρασία θα φθάσει έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές και στα βόρεια είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένοι όμβροι. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια έως 5 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φθάνει από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 20 έως 29 βαθμούςΚελσίου όταν στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι κατά τόπους έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους και τους ανέμους μεταβλητούς 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια θα είναι βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φθάνει από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις