Ο καιρός για αύριο Τρίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός, αλλά στα ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 12 έως 28 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 34 βαθμούς, στην Δυτική Ελλάδα από 18 έως 32, στη Νότια Ελλάδα από 22 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 32 και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 29 βαθμούς με εξαίρεση τα ανατολικά νησιωτικά τμήματα και τις νότιες ακτές της Κρήτης όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 βαθμούς και τα Δωδεκάνησα όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ.
Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις μέχρι 7 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, αλλά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ τα το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα στραφούν εκ νέου σε ανατολικούς.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις