Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 17/12

Δεν υπάρχουν σχόλια
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά ( ενδεικτικό υψόμετρο πάνω από τα 400 μετρά). Γρήγορη βελτίωση στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι στις υπόλοιπες περιοχές. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από -1(μειον 1) έως 10 βαθμούς κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια και διάσπαρτες καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο και την νότια Πελοπόννησο. Βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια. Ανεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 03 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχή η χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά ( ενδεικτικό υψόμετρο στα βόρεια: πάνω από τα 500 μέτρα και στα νότια: πάνω τα 800 μέτρα ). Ύφεση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 3 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα όπου θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα βόρεια 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα ( ενδεικτικό υψόμετρο πάνω από τα 800 μέτρα). Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 07 έως 10 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 έως 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με βροχή η χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και ημιορεινά ( ενδεικτικό υψόμετρο πάνω από τα 400 μέτρα). Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 05 έως 09 βαθμούς κελσίου.
Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις