Ο καιρός σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία από 14 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδα. Βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ το βράδυ και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα και παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και τοπικές βροχές στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 14 έως 30 βαθμούς. Στα Κύθηρα, ισχυροί δυτικοί άνεμοι και θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά στα βόρεια. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και σποραδικές βροχές το βράδυ, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βαθμιαία βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές τις θερμές ώρες της ημέρας. Ο υδράργυρος από 18 έως 31 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις