Ο καιρός σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια
Αττική
Καιρός: Αίθριος. Από το βράδυ αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 25 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία, αραιές νεφώσεις από το απόγευμα κατά τόπους πυκνές, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το βράδυ. Στα υπόλοιπα, αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ, το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη, η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα κατά τόπους πυκνές κυρίως στα βόρεια. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το βράδυ στην Ήπειρο. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ, από το απόγευμα στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 ως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελάχιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα βόρεια. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και από το απόγευμα στα ανατολικά, νοτίων διευθύνσεων 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια, η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου. Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια, η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις