Ο καιρός σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια
Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κέλσιου. στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
καιρός: γενικά αίθριος και από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 έως 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 10 έως 24 βαθμούς Κέλσιου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 26 βαθμούς Κέλσιου. στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανόν στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κέλσιου. στην ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. κατά τόπους αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το βράδυ δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κέλσιου
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κέλσιου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος. πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί στα νοτιά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κέλσιου.
Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις