Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και σήμερα, Παρασκευή σε όλη σχεδόν τη χώρα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια.

Για αύριο Σάββατο αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4-6 μποφόρ, στα ανατολικά 6-8 μποφόρ και στο Αιγαίο πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα βόρεια και ανατολικά.

Βελτιωμένο το σκηνικό του καιρού την Κυριακή όπου αναμένονται μόνο τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί και στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά 3-5 μποφόρ, στα ανατολικά 4-6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία.

Τη Δευτέρα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Για Τρίτη και Τετάρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3-5 και στα ανατολικά 4-6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.  Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις