Πέτρος Τατούλης: «Άμεσα να λύσει το Υπουργείο Μεταφορών τα προβλήματα έκδοσης αδειών κυκλοφορίας και διπλωμάτων οδήγησης»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Την άμεση λύση των προβλημάτων στην έκδοση αδειών κυκλοφορίας και αδειών οδήγησης ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με επιστολή του προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζη.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρει στην επιστολή του τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί από το Σεπτέμβριο για την καταχώρηση αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών και αδειών οδήγησης, τα οποία οφείλονται στις δυσλειτουργίες του συστήματος καταχώρησης του Υπουργείου, καθώς και το γεγονός ότι τα προβλήματα αυτά έχουν επιταθεί ιδιαίτερα.

Ο κ. Τατούλης επισημαίνει ακόμα ότι αυτή τη στιγμή εκκρεμούν εκατοντάδες αιτήσεις πολιτών και επιχειρηματιών, γεγονός το οποίο, αφενός, έχει σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, αφετέρου, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των διευθύνσεων μεταφορών των Περιφερειών όλης της χώρας.

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις