Πέτρος Τατούλης: «Εγγυητής νομιμότητας η Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Η Περιφερειακή αρχή αποτελεί τον εγγυητή της νομιμότητας καθώς οι αποφάσεις της εδράζονται πάνω και μόνο σε αυτή τη βασική αρχή» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης απαντώντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο σε επερώτηση σχετικά με τη μονάδα βιοαερίου στη Μαντινεία, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «η περιφερειακή αρχή ποτέ δεν φοβήθηκε και ποτέ δεν θα φοβηθεί μπροστά σε οποιαδήποτε προσπάθεια που έχει στόχο τη δημιουργία αναταραχών και την άσκηση εξουσίας κατά το δοκούν».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού επέκρινε τον τρόπο κατάθεσης της συγκεκριμένης επερώτησης «ως συνέχεια του ολισθηρού δρόμου της δήθεν πολιτικοποίησης ενάντια στην περιφερειακή αρχή, αλλά και ως άλλοθι των ευθυνών όσων ποτέ δεν μπόρεσαν να συνομιλήσουν με τους πολίτες», όπως δήλωσε, σημείωσε ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας με την απόφασή τους ανταποκρίθηκαν πλήρως και μόνο στην ευθύνη και αρμοδιότητα που της δόθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο.

Χωρίς την απόφαση και εντολή του Υπουργείου οι υπηρεσίες της Περιφέρειας δεν θα μπορούσαν ποτέ να δώσουν τη δυνατότητα εισόδου και εξόδου στη συγκεκριμένη επιχείρηση, πρόσθεσε ο κ. Τατούλης και τόνισε ότι όλες οι προσπάθειες να αποδώσουν δόλο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πέφτουν στο κενό.

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις