Πέτρος Τατούλης: «Να ζητήσουν δημόσια συγνώμη οι Δήμαρχοι – Δεν δεχόμαστε χουλιγκάνους»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ένταση επικράτησε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου μεταξύ της Περιφερειακής Αρχής και των Δημάρχων που βρέθηκαν στη συνεδρίαση.

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και ενώ είχε αρχίσει η συζήτηση για τη γνωμοδότηση επί της ΣΜΠΕ του ΠΕΣΔΑ οι ζήτησαν τον λόγο για να τοποθετηθούν, με το προεδρείο τον Περιφερειάρχη και πολλούς εκ των συμβούλων να αρνούνται να τους ακούσουν.

Η άρνηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση και την αποχώρηση των δημάρχων, καθώς και την απάντηση δια στόματος του Περιφερειάρχη.

«Να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Εδώ δεν είναι γήπεδο. Δεν δεχόμαστε χουλιγκάνους και εκβιασμούς από κανέναν. Είδατε με πόση ευαισθησία το προεδρείο στάθηκε στο θέμα της αντιμετώπισης της διαμαρτυρίας των μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάτι που και αυτό είναι καταδικαστέο, αλλά η εξαιρετική δημοκρατική αντίληψη του προεδρείου έδωσε το δικαίωμα να αναπτυχθεί αυτή η αντίδραση μέσα στο συμβούλιο. Η πολιτική δεν είναι happening. Η πολιτική είναι σκληρή ιστορία και απαιτεί παιδεία, ευθύνη και συνέπεια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης.

Τέλος ο Περιφερειάρχης έκανε λόγο για καινούργια κωλοτούμπα από την πλευρά των δημάρχων. «Ακούστηκαν πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις