Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια

Θηλασμός και εργασία: ΜΠΟΡΕΙ να δουλέψει

 Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 6ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός σε 54 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, μέσα στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, που στην χώρα μας εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου!

Η διοργάνωση έγινε από το Δίκτυο των Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, που αποτελείται από 44 ομάδες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, που λειτουργούν εθελοντικά με σκοπό την «από μητέρα προς μητέρα» προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

 

Η Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αττικής

www.facebook.com\groups\Attiki.Thilasmos

που αριθμεί πάνω από 11.000 μέλη, πραγματοποίησε την εκδήλωση στο Ζάππειο και καταγραφήκαν περισσότερες από 1.000 μητέρες που θήλασαν ταυτόχρονα τα μωρά τους με σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη και την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν την μεγάλη γιορτή για τον θηλασμό, τα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωσή μας και φυσικά τους πολύτιμους χορηγούς –αρωγούς στην προσπάθειά μας!!!

 

 

 

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις