ΠΑΟΚ – Αρκαδικός 74-54: «Λύγισε» στην Πυλαία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Με κεκτημένη ταχύτητα από την Πάτρα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του PAOK ARENA ο Αρκαδικός, ο οποίος με εξαιρετική άμυνα και απόλυτη προσήλωση στο πρώτο δεκάλεπτο στο αγωνιστικό πλάνο του Γιάννη Καστρίτη και της τεχνικής ηγεσίας βρέθηκε να προηγείται με τέσσερις πόντους στην μέγιστη τιμή της διαφοράς και το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 11-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η πίεση της ομάδας του ΠΑΟΚ ήταν εντονότερη, ωστόσο και εκεί ο Αρκαδικός όχι απλά βρήκε λύσεις αλλά μεγάλωσε το προβάδισμά του σε δύο διαφορετικά χρονικά σημεία, φτάνοντας στο +8 στο 11-19 και στο +7 στο 24-31, με τον Άιρλαντ και τον Βαν Όστρουμ να πρωτοστατούν στο σκοράρισμα, παρέα με την εξαιρετική άμυνα των υπολοίπων. Το ημίχρονο έκλεισε στο 29-34 υπέρ της ομάδας μας.

Το τρίτο δεκάλεπτο άλλαξε κατά πολύ τη ροή του ματς. Ο Αρκαδικός δεν βρήκε τις λύσεις που θα ήθελε και ο ΠΑΟΚ έκανε μια επιστροφή στο παιχνίδι, αυξάνοντας μάλιστα και τη διαφορά στο υπέρ +10 αλλά και +12, για να κλείσει το δεκάλεπτο στο +17 για τους γηπεδούχους και το 56-39.

Το τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κατά πολύ τα πράγματα, η ΠΑΟΚ ήταν εύστοχος στις προσπάθειές του την ώρα που για την ομάδα μας το σκοράρισμα αποδεικνυόταν μια δύσκολη υπόθεση. Η διαφορά διατηρήθηκε από τους γηπεδούχους και το παιχνίδι έκλεισε στο

Τα δεκάλεπτα: 11-15, 29-34, 56-39, 74-54

ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Τέπιτς 12, Λιάπης 5, Βασιλειάδης 11, Κακαρούδης 5, Τσόχλας 6, Δέδας 2, Μαργαρίτης 4, Κοττάς, Σχορτσανίτης 7, Ντούβνιακ 5, Μάρκοβιτς 6, Χάτσερ 5.

Αρκαδικός (Γιάννης Καστρίτης): Άιρλαντ 14, Καραμαλέγκος, Λαμπρόπουλος 9, Καββαδάς 10, Βαν Όστρουμ 11, Κοψαύτης, Κωνσταντίνου, Στεφανίδης 1, Μπράουν, Νούτινεν 5, Καλλινικίδης 4, Τζουγκαράκης.

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις