Παρουσίαση του Ποιητικού Έργου της Τζούτζης Μαντζουράνη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και  εν μέσω εκλεκτού ακροατηρίου η  παρουσίαση του ποιητικού  έργου της  Τζούτζης Μαντζουράνη.

Σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης στην  αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, της  οποίας ευεργέτης υπήρξε ο πατέρας της ποιήτριας Γρηγόρης Μαντζουράνης, οι ομιλητές κ. Γιάννης Σπ. Καραχάλιος και κ. Δημήτρης Βαρβαρήγος προσέγγισαν με ιδιαίτερα διεισδυτικό  τρόπο το έργο της ποιήτριας, που θεωρείται σαν μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της  σύγχρονης ερωτικής ποίησης.

Η απαγγελία από την ηθοποιό Μαρτίνα Δημοπούλου, ανιψιά της ποιήτριας, επιλεγμένων στίχων από το  έργο χρωμάτισε ευχάριστα  την  εκδήλωση. Χαιρετισμούς προς την συμπατριώτισσά τους απεύθυναν ο πρόεδρος της Παναρκαδικής Βασίλης Γιαννακάκος και η πρόεδρος της Εταιρείας Μαρία Γ. Γαβρήλου.

Η ΕΑΓ&Τ (Εταιρεία Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών) θα  ήθελε να  ευχαριστήσει τους  ομιλητές  αλλά και την  Μαρτίνα  Δημοπούλου, τις  Μάγδα  και  Τζούτζη  Μαντζουράνη, τον  Δημήτρη  Ταλαγάνη, την  Εύη  Τατούλη,  τον Δημήτρη  Γιαννακούρα,  τον  Κώστα  Βλάση και  όλους  τους  εκλεκτούς φίλους που παραβρέθηκαν και συνέβαλαν  στην  επιτυχία  της  εκδήλωσης.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις