Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σημαντικά οδικά έργα σε Βόρεια και Νότια Κυνουρία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Περιοδεία σε σημαντικά οδικά έργα και όχι μόνο που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας τόσο στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, όσο και στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

 

Περιμένει τους επισκέπτες της και αυτό το Καλοκαίρι να κάνουν τα μπάνια τους στα καταγάλανα νερά της Κυνουρίας αλλά και να απολαύσουν τη φύση στα ορεινά, ξεδιψώντας στις παραδοσιακές της πέτρινες βρύσες.

(φωτογραφίες από το Αρκαδικό χωριό με μία υπέροχη θάλασσα στα πόδια μας και από την εσχατιά της Νότιας Κυνουρίας τη Βλησιδιά, ένα χωριό με πυκνή βλάστηση, κυρίως πλατάνια, και πολλά νερά (μάλιστα υπάρχει και εκτροφή ποταμίσιας πέστροφας).

Έργα που αποτελούσαν αιτήματα πολλών δεκαετιών για τους κατοίκους των περιοχών αυτών και πλέον βλέπουν να υλοποιούνται.

Έργα που εξυπηρετούν τους κατοίκους στις μετακινήσεις τους, βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και βοηθούν στην προσέλκυση επισκεπτών, ενώ παράλληλα δίνουν και αναπτυξιακό πρόσημο στους τόπους.

Στόλος Κυνουρίας και διασύνδεσή του με Άγιο Ιωάννη, Αρκαδικό χωριό (δρόμοι εντός του χωριού), Κόμβος στην Πλάκα Λεωνιδίου, διασύνδεση Αρκαδίας-Λακωνίας -δρόμος Πελετά-Κρεμαστή) και δρόμος προς την Βλησιδιά είναι μόνο κάποια από τα έργα που επισκεφτήκαμε… Δεν είναι βέβαια μόνο αυτά τα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή της Κυνουρίας. Είναι πολλά ακόμα και αρκετά βρίσκονται στο πρόγραμμά μας για το επόμενο διάστημα.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις