Περιφέρεια Πελοποννήσου: 1η διεθνής εκδήλωση αεροπορικού τουρισμού στην Καλαμάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της 120 ΠΕΑ Καλαμάτας, η 1η διεθνής εκδήλωση αεροπορικού τουρισμού στο πλαίσιο του 14ου διεθνούς συνεδρίου του συλλόγου ιδιοκτητών και πιλότων αεροσκαφών Cirrus (COPA), με τη συμμετοχή πλέον των 100 αεροσκαφών Cirrus, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, στο χαιρετισμό του τόνισε ότι «καθημερινά πλέον, αποδεικνύεται έμπρακτα πόσο ελκυστικός είναι ο προορισμός της Πελοποννήσου και πόση αξιοπιστία απολαμβάνει διεθνώς». Ο Πέτρος Τατούλης ευχαρίστησε ιδιαίτερα το διοικητή της 120 ΠΕΑ, σμήναρχο Κωνσταντίνο Χίνη, τον πρόεδρο της Copa Andy Neimeyer και την Πανελλήνια Ένωση Πιλότων, για τη συνεργασία και ανακοίνωσε ότι οι κοινές δράσεις με την Περιφέρεια θα ενταθούν ακόμα περισσότερο στο προσεχές μέλλον, «ώστε να προσελκύσουμε ένα νέο θεματικό τουρισμό για την Πελοπόννησο».

Ο πρόεδρος της COPA, Andy Neimeyer, μίλησε επαινετικά για την Πελοπόννησο και τόνισε ότι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, την καθιστούν ελκυστικό προορισμό, δεδομένης άλλωστε της πλούσιας ιστορίας της, της φυσικής της ομορφιάς, του πλούσιου πολιτισμικού της αποθέματος, «στοιχεία τα οποία σου προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες».

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν στους παρευρισκομένους, οι αεροπορικές επιδείξεις της ομάδας Δαίδαλος, προσφορά της 120 ΠΕΑ Καλαμάτας. Στο χώρο της εκδήλωσης η Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι δήμοι Καλαμάτας, Μεσσήνης και Τριφυλίας, είχαν περίπτερα με κεράσματα για τους επισκέπτες και πληροφοριακό υλικό.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις