Πολιτιστικός Σύλλογος Κωμιωτών « Η Κώμη»: Στη τελική ευθεία η διαδικασία νομιμοποίησης του

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το Σωματείο είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και αναμένεται να αποκτήσει νομική προσωπικότητα σε λίγες εβδομάδες με την εγγραφή του στο βιβλίο σωματείων του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης και μετά την έγκριση και αναγνώριση του καταστατικού λειτουργίας του.

Τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου συνέταξαν ιδρυτική πράξη με την οποία αποφάσισαν την ίδρυση του σωματείου, τη λειτουργία του με συγκεκριμένο καταστατικό και την εκλογή προσωρινής διοίκησης αποτελούμενης από τους:
Ντόκος Ιωάννης, Πρόεδρος, Σωτηρόπουλος Δημήτριος, Γραμματέας, Αδάμη Κατερίνα, Αντιπρόεδρος,Πόπη Αλεξοπούλου, Ταμίας,&Αληγέωργα Γαρυφαλλιά, Μέλος .

Στη παρούσα φάση ορίστηκε πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του σωματείου μας, ο Ιωάννης Ντόκος, (Πρόεδρος του χωριού), ως ένδειξη αναγνώρισης του έργου και της αγωνιστικότητας του στη μάχη με τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ελπίζω η προσωπική αυτή πρωτοβουλία δημιουργίας νέου πολιτιστικού φορέα να εμπνεύσει τους συμπατριώτες μου και να πλαισιώσουν τον Σύλλογο Κωμιωτών με όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη στοχεύοντας στην ανάδειξη του τόπου μας και την ενίσχυση των μοναδικών πολιτιστικών στοιχείων του.
Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κωμιωτών «Η Κώμη»

Το ιδρυτικό μέλος
Δημήτριος Σωτηρόπουλος
Δημοτικός Συμβουλος Δήμου Τρίπολης

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις