Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των εταίρων Δήμων του Δικτύου Περιοχών Παραγωγής Λιγνιτικής Ενέργειας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των εταίρων Δήμων του Δικτύου Περιοχών Παραγωγής Λιγνιτικής Ενέργειας, την Πέμπτη 21 Ιουλίου το απόγευμα στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας με διάφορα ζητήματα ημερησίας διάταξης.

Στην συνέλευση πήραν μέρος ο Δήμαρχος Εορδαίας,Πρόεδρος του Φορεά κ. Ζαμανίδης Σάββας, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Αντιπρόεδρος του Φορεά, κ. Παπαδόπουλος Διονύσιος, ο Δήμαρχος Κοζάνης, κ.Ιωαννίδης Ελευθέριος, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ.Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος και ο Δήμαρχος Φλώρινας κ.Βοσκόπουλος Ιωάννης.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν, σε πολύ καλό κλίμα και σε πνεύμα συνεργασίας, ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη δράσεων και πρωτοβουλιών για τα ενεργειακά, με την αποκατάσταση και επαναπόδοση των εδαφών ανενεργών ορυχείων και με τις δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης της πολιτικής και διαπραγματευτικής θέσης του Δικτύου.

Τελος αποφασίστηκε η πραγματοποίηση του επόμενου Δ.Σ. στην Μεγαλόπολη, όπως και η διοργάνωση μιας ημερίδας στην Μεγαλόπολη για τα ενεργειακά θέματα που αφορούν στην περιοχή.

Εκ του Δήμου

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις