Προτροπές Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β.Γιαννακούρα στους νέους φοιτητές της Αρκαδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η συμβουλή σε όσους δεν τα κατάφεραν

Θέλω από βάθους καρδιάς, ως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, να συγχαρώ τα παιδιά της Αρκαδίας που πέρασαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Η επιτυχία τους αποτελεί το επισφράγισμα μίας μακρόχρονης και επίπονης προσπάθειας τόσο δικής τους, όσο και της οικογένειάς τους.

Η επιτυχία όμως δεν σταματά εδώ… Οι επιστήμες έχουν και άλλες κορυφές που θα κληθούν να τις κατακτήσουν και ο αγώνας συνεχίζεται.
Όμως τον σωστό άνθρωπο δεν τον καθορίζει μόνο η επιστήμη αλλά η συμπεριφορά του και ο χαρακτήρας του. Για αυτό θέλω να απευθύνω τρεις προτροπές στους νέους φοιτητές.
Όσο ψηλά και αν φθάσουν να πατούν στη γη, να μην ξεχνούν τους ανθρώπους, να θυμούνται την Αρκαδία μας και να επιστρέψουν σε αυτή για να προσφέρουν με τις γνώσεις που θα αποκτήσουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Ο τόπος μας τους έχει ανάγκη.

Για όσους δεν τα κατάφεραν σε αυτή την δοκιμασία πρέπει να τους πω πως δεν χρειάζεται να απογοητεύονται γιατί οι ευκαιρίες στη ζωή τους θα είναι πολλές, αρκεί να τις αναγνωρίσουν και να τις εκμεταλλευτούν κατάλληλα.

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις