Πρόσκληση Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης 26-10-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σας καλούμε την 26η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

  1. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» ιδιοκτησίας της εταιρείας ΛΑΓΚΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 3 στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής (ανανέωση) σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ» με την επωνυμία «NikolovaPetraτου Angelov – Η Συνάντηση» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ταξιαρχών και Δεκάζου στην Τρίπολη.
  3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ (καφενείο)» με την επωνυμία «Καττής Ευθύμιος του Γεωργίου – Το Στέκι του Θέμη» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πελάγους και Ισμήνης στην Τρίπολη.
  4. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (εστιατόριο – ψητοπωλείο)» με την επωνυμία «Σβέρκος Αριστοτέλης του Τρύφωνα – Καλλίγευστον» που βρίσκεται επί της οδού Ναυπλίου 107 στην Τρίπολη.
  5. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής (ανανέωση) σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (καφετέρια)» με την επωνυμία «Γ. Φράγκος & Σια Ε.Ε.  – Μέντα» που βρίσκεται επί της οδού Ισαάκ Σολωμού 20 στην Τρίπολη.
  6. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» με την επωνυμία «Λυκουρέντζου Γεωργία του Γεωργίου – Κλαίουσες» που βρίσκεται επί της οδού Τερτσέτη 10 στην Τρίπολη.
  7. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα «καφετέρια – μπαρ» ιδιοκτησίας Α. Μιχαγιάννης & Σια Ο.Ε. που βρίσκεται επί της οδού Τάσου Σεχιώτη 36 στην Τρίπολη.
  8. Γνωμοδότηση σχετικά με την παράταση διάρκειας σύμβασης μίσθωσης των καταστημάτων με αριθμούς 6, 7 και 9 που βρίσκονται στη δημοτική αγορά της πλατείας Βαλτετσίου.
  9. Γνωμοδότηση σχετικά με την επανεκμίσθωση δημοτικού περιπτέρου πάρκου Παλαιάς Δεξαμενής στη Δ.Κ. Τρίπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις