Π Α Ν Ε Λ Λ Α Δ Ι Κ Η Ε Ν Ω Σ Η Α Ρ Κ Α Δ Ω Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Καλώ τους απανταχού Αρκάδες σε συστράτευση και συσπείρωση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την επίτευξη του σκοπού της ένωσης που στόχο έχουν την συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για την ανάπτυξη της «μάνας γης Αρκαδίας»

Στις 24 Ιουνίου 2015 μετά την εθελούσια παραίτηση του μέχρι πρότινος καταξιωμένου Προέδρου της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων κ. Γεώργιου Ζαραφέτα, o οποίος παρείχε ένα μεγάλο έργο για την  Αρκαδία , όπου η «απομάκρυνσή του από την ΠΕΑ αφήνει ένα μεγάλο κενό για την ανάπτυξη της Αρκαδίας και τους σκοπούς της ένωσης».  για το λόγο αυτό η γενική συνέλευση της ΠΕΑ αναγνωρίζοντας το μεγάλο έργο του τον ανακήρυξε επίτιμο πρόεδρο της ΠΕΑ με δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες και τις αποφάσεις του Δ.Σ.

Μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες εκλέγειν  Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων. Πρόεδρος σε μία Ένωση η οποία από το 2004 έως σήμερα έχει προσφέρει πολλά  στον Νομό Αρκαδίας , μια Ένωση η οποία έχει προσφέρει  ευρύτερα στον   Αρκαδικό χώρο. Μετά την εκλογή μου και αφού ευχαρίστησα όλα τα μέλη που μου εμπιστεύτηκαν το δύσκολο τιμόνι της ΠΕΑ,  τους ανακοίνωσα πως από σήμερα θα πρέπει  όλοι μαζί ως μια γροθιά να συνεχίσουμε να προσφέρουμε  την εθελοντική κοινωνική προσφορά μας σε όλο τον Αρκαδικό Λαό. Όλοι μαζί να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας και στους πολίτες της Αρκαδίας, ειδικά  σήμερα που η πατρίδα μας το έχει ανάγκη, σήμερα που οι αξίες και η ιστορία του Λαού μας πρέπει να κρατηθούν  και οι πολίτες  χρειάζονται την κάθε είδους στήριξη και την εθελοντική κοινωνική  προσφορά.. Όλοι είμαστε μέλη αυτής της Ένωσης και μας ενώνει  ο αγώνας  για την ανάδειξη του Αρκαδικού Ιδεώδους  και όπως προανέφερα  η κάθε είδους εθελοντική και κοινωνική προσφορά προς τον Αρκαδικό Λαό. Ως νέος  άνθρωπος έχω διάθεση να προσφέρω και να εργαστώ συλλογικά. Δίνω πάντα βάρος στην ενότητα και την άψογη συνεργασία των μελών του Δ.Σ . Ασχολούμαι με τα κοινά από τα φοιτητικά μου χρόνια. Επιγραμματικά θα αναφέρω πως υπήρξα εκπρόσωπος στην Σπουδαστική κοινότητα της σχολής  μου για πολλά χρόνια. Έχω διατελέσει Γραμματέας στο Επιχειρησιακό Σωματείο του τραμ όπου εργάζομαι ως Επόπτης Ισχύος , Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε στο Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Επίσης  ήμουν εκπρόσωπος  των εργαζομένων του τραμ  στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών, στην Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών και υπήρξα υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής στο Νότιο Τομέα όπου μεγάλο μέρος του Αρκαδικού Λαού με στήριξε με την ψήφο του. Ακόμη  να αναφέρω πως είμαι Πρόεδρος στο Σύλλογο των Απανταχού Δοξιωτών Αρκαδίας τον οποίο και αγαπώ ιδιαίτερα. Θα ήθελα να αναφέρω τόσο στην εργασία μου όσο και σε οτιδήποτε έχω ασχοληθεί , έχω πάντα ένα γνώμονα. Την συνεργασία και την συλλογικότητα.

Αυτά τα δύο είναι προαπαιτούμενα και όταν πατούν σε βάσεις που τα θεμέλιά τους είναι οι ανθρώπινες αξίες όπως η  ειλικρίνεια, η  Αγάπη , η  αλληλεγγύη και η ανιδιοτέλεια τότε πιστεύω πως  θα  έχουμε το βέλτιστο  αποτέλεσμα σε ότι κάνουμε.

Βασιζόμενος στις ανωτέρω αξίες  θα επιδιώξω και εγώ να  συνεχίσω το έργο που μέχρι σήμερα έχει επιτευχθεί και να βάλω αν μπορέσω ένα ακόμα λιθαράκι  σ’ αυτή την Ένωση. Ζητώ την συμπαράσταση όλων σας και ειδικά των ανθρώπων με εμπειρία και μεράκι για κοινωνική προσφορά. Για τον λόγο αυτό σας καλώ όλους και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να έρθετε κοντά στην Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων και όλοι μαζί να  βοηθήσουμε από την πλευρά μας ώστε η Αρκαδία να κρατηθεί εκεί που της αξίζει!!

Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων αγκαλιάζει  όλους τους Αρκάδες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης  χωρίς να περισσεύει κανείς. Ενωμένοι , με την στήριξη όλων των μελών της και του Αρκαδικού Λαού, θα προχωρήσουμε για να προσφέρουμε όπως έχουμε υποχρέωση  τις υπηρεσίες μας  οικειοθελώς ,  σε όλη την Αρκαδία  και τον Αρκαδικό  Λαό.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΡΚΑΔΩΝ

Νικόλαος Ι. Θεοδωρακόπουλος

 

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις