ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρουσίαση νέων πρωτοβουλιών / δράσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

1ος Φοιτητικός Διαγωνισμός

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Τρίπολη

 

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σας προσκαλεί σε συνέντευξη τύπου σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στις 14.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη.

Στη διάρκεια της συνέντευξης θα παρουσιαστούν τα θέματα:

  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα υλοποιηθεί στην Τρίπολη και διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας.
  • Τιμητική Εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του 1ου Φοιτητικού διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας που διοργανώνουν το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Τη συνέντευξη τύπου θα δώσουν για το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, ο Product manager της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της ΕΕΔΕ κ. Μάκης Φιτέογλου και ο υπεύθυνος του Μεταπτυχιακού προγράμματος κ. Νικόλαος Βλασσόπουλος και για την τιμητική εκδήλωση  για την απονομή των βραβείων 1ου Φοιτητικού διαγωνισμού, ο Επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Τιμόθεος Αγγελίδης και ο κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.

Σας επισυνάπτονται σχετικά ενημερωτικά δελτία για την εκδήλωση βράβευσης των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για την αναδημοσίευσή/αναφορά τους εφόσον το επιθυμείτε.

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις