Στην κοπή της πίτας των Καρυτινών παρευρέθηκε ο Κώστας Μιχόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στην κοπή πίτας των Καρυτινών παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο πρώην Δήμαρχος Καρύταινας Κώστας Μιχόπουλος.

Μεταξύ των άλλων είπε ….
Αγαπητοί συμπατριώτες, σήμερα έχουμε όλοι διαπιστώσει, ότι μετά την κατάργηση του Δήμου μας, σταμάτησαν όλα, όπως το ρολόι που μένει από μπαταρία, και απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Καρύταινας κ. Γ. Αδαμόπουλο, τον κάλεσε να δρομολογήσει μια κοινή συνάντηση όλων των φορέων της περιοχής, δηλαδή Δήμου Μεγαλόπολης, Περιφέρεια Πελοποννήσου και Βουλευτές του Νομού, αλλά και ο ίδιος ο κ. Μιχόπουλος, ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Βορείου Πελοποννήσου, ώστε να διεκδικήσουν και να εντάξουν έργα αναπτυξιακά για την Καρύταινα, με τις ανάλογες χρηματοδοτήσεις.
Ο πρώην Δήμαρχος και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας, Κ. Μιχόπουλος, πρότεινε την ένταξη των παρακάτω έργων:
1ον Την ολοκλήρωση της αναστήλωσης του ιστορικού Κάστρου (της Πύλης και συνολικά το Φρούριο).
2ον Την ανάδειξη και βελτίωση των μονοπατιών από Γέφυρα – Νερόμυλοι – Σπηλιά Κάβιας – Φαράγγι Λουσίου, με κεντρικό σημείο αναφοράς την οικία Δημητρακόπουλου.
3ον Μελέτη και αναστήλωση της παλαιάς γέφυρας Αλφειού και το εκκλησάκι της Παναγίας.
4ον Το κτίριο του παλιού Δημαρχείου μπορεί να δημιουργηθεί σε Κέντρο Ενημέρωσης και Υποδοχής Επισκεπτών, όπου θα προβάλει τα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της Καρύταινας και όχι μόνο.
Τελειώνοντας ο πρώην Δήμαρχος, Κώστας Μιχόπουλος, βροντόφωνα είπε: μπορούμε, μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε και να ξαναζωντανέψουμε την περιοχή μας, αρκεί να το πιστέψουμε όλοι.

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις