ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 26η DETROP BOUTIQUE & ARTOZYMA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στις 26 με 29 Φεβρουαρίου 2016 η ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ διοργανώνει την 26η DETROP BOUTIQUE, Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας, παράλληλα με την 7η ARTOZYMA Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Πρώτων Υλών, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων.

Η DETROP BOUTIQUE, απευθύνεται σε εξωστρεφείς επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους που ασχολούνται με την παραγωγή ποιοτικών, παραδοσιακών και πιστοποιημένων προϊόντων. Ως εκ τούτου, η DETROP BOUTIQUE αποτελεί την επιλεκτική, ‘γκουρμέ’ και εξίσου δυναμική εκδοχή της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης Τροφίμων-Ποτών στη ΝΑ Ευρώπη «DETROP».

Στη διοργάνωση του 2016 κυρίαρχο θεματικό αφιέρωμα θα αποτελέσει το “Cheese & Wine”, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρευρεθούν οι δυο κλάδοι στον ίδιο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός. Σ

ε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με αναβαθμισμένη δομή, παραγωγοί απ’ όλη την Ελλάδα θα εκθέσουν τα προϊόντα τους και θα πλαισιώσουν το χώρο γευσιγνωσίας. Μέσα από τις πολυάριθμες εκδηλώσεις θα δώσουν ζωή στα ίδια τους τα προϊόντα και την ευκαιρία να τα συνδυάσουν με τα ανάλογα κρασιά, δημιουργώντας εναλλακτικές προτάσεις τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν ως εργαλεία πώλησης για την προώθηση των προϊόντων τους. Από το παρακάτω link μπορείτε να κατεβάσετε το ενημερωτικό έντυπο: http://detropboutique.helexpo.gr/detropboutique/sites/default/files/newsletter/2016/4th_EL_EN/news.htm

Οι δύο εκθέσεις θα φιλοξενήσουν ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, αλλά και τα Βαλκάνια. Με απόλυτα στοχευμένη διαφημιστική προβολή στις χώρες – στόχους αλλά και τη διεξαγωγή σημαντικών παραλλήλων εκδηλώσεων, θα προσελκύσουν εξειδικευμένους επισκέπτες από το Διεθνή χώρο και την Ελλάδα.

Με βάση τα ανωτέρω, το Επιμελητήριο Αρκαδίας εξετάζει την δυνατότητα συμμετοχής του με ένα «Αρκαδικό» περίπτερο για τα μέλη τους.

Το κόστος συμμετοχής θα είναι ιδιαίτερα μειωμένο σε αυτήν την περίπτωση, καθώς θα υπάρξει ειδική έκπτωση για το Επιμελητήριο, ενώ ένα μέρος του κόστους θα καλυφθεί από το ίδιο το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Προκειμένου να συγκεντρώσουμε το σχετικό ενδιαφέρον σας και να μπορέσουμε να υπολογίσουμε τον απαιτούμενο χώρο και το κόστος, σας καλούμε να δηλώσετε το αρχικό ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στην ανωτέρω έκθεση.

Ανάλογα με τις συμμετοχές θα διαμορφωθεί και το κόστος συμμετοχής, για το οποίο θα σας ενημερώσουμε στη συνέχεια προκειμένου να κάνετε την οριστική σας δήλωση συμμετοχής.

http://arcadianet.gr/2015/11/26%CE%B7-detrop-boutique-artozyma/

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις