Συνάντηση του Δήμαρχου Τρίπολης με την αθλήτρια Ιωάννα Κωστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Την αθλήτρια του ταεκβοντό του Αθλητικού Ομίλου Πολεμικών Τεχνών Τρίπολης Ιωάννα Κωστοπούλου και τον προπονητή της Βαλάντη Κολλιόπουλο, υποδέχθηκε στο γραφείο του το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Σεπτέμβρη 2016, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Η αθλήτρια Ιωάννα Κωστοπούλου, συμμετέχοντας στην Εθνική μας ομάδα έχει επάξια εκπροσωπήσει την χώρα μας και την Τρίπολη στο παρελθόν, κατέχοντας συνολικά 4 χρυσά, 3 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια. Με την ίδια δύναμη ψυχής θα εκπροσωπήσει και πάλι την πόλη μας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ταεκβοντό που θα φιλοξενηθεί από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου στην Άντρια της Ιταλίας.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ευχαρίστησε την αθλήτρια που αγωνίζεται για την πόλη μας σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί της για τις ανάγκες μιας τέτοιας προετοιμασίας, εκφράζοντας ταυτόχρονα την στήριξη του Δήμου Τρίπολης στη μεθοδική δουλειά και προσπάθεια της ίδιας και του συλλόγου της.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ευχήθηκε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Ιωάννα Κωστοπούλου, αναμένοντας όπως χαρακτηριστικά είπε, συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις