Συνεδρίαση της επιτροπής για τα αδέσποτα ζώα στο Δήμο Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής για τα αδέσποτα ζώα στο Δήμο Τρίπολης έγινε την Πέμπτη 17/12/2015, στο Δημαρχείο Τρίπολης, με την παρουσία του αρμοδίου αντιδημάρχου και Πρόεδρου της επιτροπής κ. Δημήτρη Σταματόπουλου.

Στη σύσκεψη ειπώθηκε ότι είναι πολλά τα αδέσποτα στην πόλη και σε κάποιες περιπτώσεις γίνονται επικίνδυνα, όταν κυκλοφορούν σε αγέλες.

Mετά από προτροπή φιλόζωων προς τον Δήμο Τρίπολης ο όποιος και προχώρησε στην πιλοτική τοποθέτηση δύο ταίστρων και ποτίστρων για τα αδέσποτα. Η τοποθέτησή τους έγινε παραπλεύρως του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου και του Δικαστικού Μεγάρου είναι πιλοτική.

Ο κ. Σταματόπουλος ανέφερε πως υπάρχουν συνολικά 15 ποτίστρες και ταϊστρες και η οριστική τους τοποθέτηση θα γίνει μετά από υπόδειξη τον φιλόζωων στον αρμόδιο αντιδήμαρχο και μετά απο απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.
Σημείωσε ακόμα πως συνεχίζεται η διαδικασία για την δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων και σύντομα θα ανοιχθούν οι οικονομικές προσφορές για το οικόπεδο που θα επιλεγεί. Πάντως ανέφερε πως χρήματα δεν έχουν δοθεί από το Κράτος για το σκοπό αυτό, αφού πρώτα θα πρέπει να κατασκευαστεί το καταφύγιο και μετά θα πάρουν τα χρήματα.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις