Συνελήφθη διευθυντής δημόσιου νοσοκομείου για φακελάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Για «φακελάκι» συνελήφθη χθες, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ένας γιατρός – διευθυντής τμήματος δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής. Επίσης, συνελήφθη και ένας ιδιώτης γιατρός, κατηγορούμενος για άμεση συνέργεια σε δωροληψία.

Για την υπόθεση προηγήθηκε καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία ο ιδιώτης γιατρός που τον παρακολουθούσε, για την καλύτερη αντιμετώπιση της πάθησής του, τον παρέπεμψε στον γιατρό του δημόσιου νοσοκομείου, ενημερώνοντας τον ότι θα έπρεπε να καταβάλλει 100 ευρώ για την «εξυπηρέτηση».

Στη συνέχεια, ο γιατρός του δημόσιου νοσοκομείου αφού πραγματοποίησε τη θεραπεία στον καταγγέλλοντα απαίτησε και έλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Αμέσως, ο γιατρός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, ενώ ακολούθησε και η σύλληψη του ιδιώτη γιατρού.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις