ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ (vid)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ

Συνέντευξη τύπου σχετικά με το ορειβατικό περιβαλλοντικό διήμερο στο Μαίναλο, που υλοποιείται από τον Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων, σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και το Δήμο Γορτυνίας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, στις 14.00 στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου στον 1ο όροφο.

Στη συνέντευξη τύπου παρέστησαν, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων κ. Νίκος Δέδες και εν συνεχεία, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Σ.Α.Ο.Ο. αναφερόμενος στην επικείμενη 4η Περιβαλλοντική συνάντηση, γνωστοποίησε το πρόγραμμα τον εκδηλώσεων και ενημέρωσε για τον εγκαινιασμό ενός νέου μονοπατιού που ξεκινά από την Πιάνα με σκοπό να ενισχυθεί το ήδη υπάρχον δίκτυο του Μαινάλου.

Κλείνοντας, ευχαρίστησε, το Δήμο Τρίπολης και το Δήμο Γορτυνίας για τη στήριξη και συνεισφορά τους στη διοργάνωση, καθώς και τους εθελοντές που βοηθούν στη δημιουργία και συντήρηση των μονοπατιών του Μαινάλου δίνοντας ζωή σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων για την κάλυψη των δαπανών των εκδηλώσεων, ανέφερε πως είναι υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να στηρίζει τέτοιες δράσεις που στοχεύουν στην προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος και φυσικά, στην έμμεση διαφήμιση του τόπου μας από τους επισκέπτες και ταυτόχρονα, φιλοξενούμενους μας στο Μαίναλο.

Ο κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος, Δήμαρχος Γορτυνίας με τη σειρά του αναφέρθηκε στη στήριξη της διοργάνωσης από το Δήμο Γορτυνίας και στη μεγάλη σημασία που έχει το αμφίδρομο δίκτυο μονοπατιών του Μαινάλου για την τοπική ανάπτυξη, εκφράζοντας παράλληλα την προσπάθεια που καταβάλλεται για την επέκταση του υπάρχοντος δικτύου πέραν των ορίων της Αρκαδίας.

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Τρίπολης

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις