Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης «ΚΑΛΛΙΣΤΩ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» με μεράκι και καλή διάθεση συνεχίζει τη δράση του μέσα σε ένα πλαίσιο ποικίλλων δραστηριοτήτων.
• Την Κυριακή 29 ιανουαρίου 2017 , ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ», διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή εκδρομή στην θεατρική παράσταση «Δείπνο Ηλιθίων» στην Αθήνα.
• Τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ» διοργάνωσε χορό για την κοπή της πίτας στο Κέντρο Αλώνια. Η μουσικο-ψυχαγωγική εκδήλωση του Συλλόγου ηταν εντυπωσιακή. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη αφού έφτασε τα 260 άτομα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Την εκδήλωση πλαισίωσε και ο Χορευτικός Όμιλος Μεγαλόπολης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συμβολή τους
1. Την μουσική ορχήστρα «Αρκάδ΄εσμέν» που με το λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα τους ψυχαγώγησαν τους παρευρισκομένους.
2. Την κα Τόνια Παναγιωτοπούλου που εθελοντικά διασκέδασε και απασχόλησε τους μικρούς μας καλεσμένους.
3. Τους επαγγγελματίες της πόλης μας που με τη συνδρομή τους εμπλούτισαν και στελέχωσαν τη λαχειοφόρο αγορα. Επί της ευκαιρίας να τονίσουμε τη σημαντικότητα που έχει να στηρίζουμε την τοπική αγορά και κατα συνέπεια τη τοπική κοινωνία.
4. Τα μέλη του συλλόγου μας και τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
5. Τον κ. Παναγιώτη Αλεβίζο και το προσωπικό της ταβέρνας Αλώνια για την συνεργασία μας.
6. Τους αντιπροσώπους των Συλλόγων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά που παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους τον Δήμαρχο κ. Διονυση Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλη Χίνη, τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» κ. Ανδρέα Δούκουρη, τον Αντιδήμαρχο Γόρτυνας κ. Δημήτριο Γιώτη, τον πρώην Δήμαρχο Γόρτυνας και νυν Δημοτικό Σύμβουλο καθώς και Πρόεδρο της Α.Ν.Β.Ο.Π.Ε. κ. Κωνσταντίνο Μιχόπουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πολύβιο Κακκαβά, τον πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας κ. Αθανασόπουλο Γεώργιο και τέλος τον πρώην Πρόεδρο ΔΣ Μεγαλόπολης και πρώην πολιτευτή Σ.Υ.Ρ.Ρ.Ι.Ζ.Α κο Αναστάσιο Κάβουρα.
• Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου για το Καρναβάλι 2017. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 θα συμμετέχει στην εκδήλωση του Δήμου στην σκεπαστή πλατεία με γλυκά και εδέσματα που θα προσφέρει στον κόσμο. Τη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα συμμετέχει στο καρναβάλι στο γκρουπ με θέμα «Η Γυναίκα : Το Αλατοπίπερο της Ζωής».
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιάννη Φιλιππούση για τη συνεργασία μας. Να τονίσουμε ότι αφιλοκερδώς εργάζεται στην διαρκή εξέλιξη και ενημέρωση τόσο της Ιστοσελίδας μας (syllogoskallisto.wordpress.com) όσο και στα υπόλοιπα διαδικτυακά μέσα προβολής και επικοινωνίας.

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις