Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναιτωλικός την Κυριακή (15/01, 17:15) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Διαβάστε λεπτομέρειες.

 

Εισιτήρια για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναιτωλικός, για την εξ’ αναβολής 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και τις 17:15, ώρα έναρξης του αγώνα.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τη Θύρα 2 με αξία 10€ και για τις Θύρες 1 και 3 με αξία 15€. 

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15

 

Πηγή: asterastripolis.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις