Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική του δήμου Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης – Το μήνυμα του Δήμαρχου κ.Δημήτρη Παυλή για την παρουσία της Φιλαρμονικής το 2016.

 

Στην κοπή της πίτας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής, ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος ως διοίκηση από την παρουσία της Φιλαρμονικής το 2016, καθώς όπως τόνισε, ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά.
«Είχατε μια πολύ σημαντική παρουσία το 2016. Πρέπει να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, ώστε η Φιλαρμονική της Τρίπολης – που είναι ένας θεσμός της πόλης μας – να αναδειχθεί και εντός και εκτός του Δήμου. Ήδη κάνετε σημαντικές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, δήλωσε ο κ.Παυλής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φιλαρμονική και αφορούν κυρίως στο χώρο στέγασης: «Ξέρω πως οι πόροι που υπάρχουν σήμερα δεν σας καλύπτουν, αλλά υπάρχει αδυναμία για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Επίσης αναφορικά με το θέμα της στέγασης, υπάρχουν σκέψεις και προγραμματισμός για να αποκτήσετε ένα νέο χώρο. Χρειάζονται βέβαια χρήματα τα οποία είναι δύσκολο να βρεθούν. Εμείς όμως θα ανοίξουμε αυτό το θέμα και θα δρομολογήσουμε κάποια πράγματα».

Με την σειρά του ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.Θεόδωρος Καραλής ανέφερε: «Με καλή συνεργασία καταφέραμε να έχουμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, όπου πήγαμε. Εύχομαι το 2017 να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το έργο μας ακόμα και στο εξωτερικό».

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις