Την 13η Δεκεμβρίου πιθανότατα οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Για τις 13 Δεκεμβρίου προγραμματίζονται τελικά οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, όπως αποφάσισαν μετά από μαραθώνια συνεδρίαση τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) του κόμματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΚΕΦΕ αποφάσισε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες εξεύρεσης της νέας εταιρίας που θα αναλάβει τη διοργάνωση των εκλογών αλλά κρατάει και μια μικρή επιφύλαξη για την ημερομηνία της διεξαγωγής της διαδικασίας. Παρόλα αυτά, ο γαλάζιος… εμφύλιος συνεχίζει να μαίνεται με τους υποψήφιους για την ηγεσία του κόμματος να ανταλλάσσουν «καρφιά» για το ποιοι φέρουν το βάρος της ευθύνης για τη ματαίωση των εκλογών και τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκο να εμφανίζεται αποφασισμένος να μην παραιτηθεί.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπαμιμίκος έχει καταστήσει σαφές ότι δεν είναι ο μοναδικός που φέρει ευθύνη για την αναβολή των χθεσινών εκλογών. Το μεσημέρι, η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ διεκόπη για λίγη ώρα, καθώς τα μέλη ζήτησαν από τους τέσσερις υποψήφιους να τους παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης. Οι «τέσσερις» εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους και η συνεδρίαση ξανάρχισε με στόχο να αναζητηθεί η επόμενη πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Πηγή: ethnos.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις