Τον Αλέξη Τσίπρα συναντά αύριο Δευτέρα ο Πιέρ Μοσκοβισί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Πιέρ Μοσκοβισί, θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, στις 12:30 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη συνέχεια ο κ. Μοσκοβισί θα έχει γεύμα εργασίας στο οποίο θα συμμετέχουν οι Υπουργοί Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργος Σταθάκης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, Οικονομικών, κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Χουλιαράκης.

Στις 15.15 ο Επίτροπος κ. Μοσκοβισί και ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Τσακαλώτος, θα δώσουν κοινήΣυνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με ομιλία που θα απευθύνει στη Βουλή των Ελλήνων και συγκεκριμένα στην Ολομέλεια των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (ώρα 16.30).

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις