Τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια
Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και επέλεξε το νούμερο 5 για την κιτρινομπλέ του φανέλα! Δείτε το video με τις πρώτες του δηλώσεις στο ATFC.tv καθώς και την παρουσία του στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Τριανταφυλλόπουλος κατάγεται από το Δερβένι Κορινθίας, γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1993, αγωνίζεται στο κέντρο άμυνας, ενώ έχει φορέσει 8 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα και την καριέρα μου ο ΑΣΤΕΡΑΣ καθώς έχει σταθερότητα τα τελευταία χρόνια και πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα δείξω όσα αξίζω, θα δουλέψω σκληρά και θα προσπαθήσω να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους.

Ήταν πολύ σημαντικό για μένα η θέληση που έδειξε η ομάδα ώστε να με προσθέσει στο ρόστερ της. Οι άνθρωποι μου έδειξαν ότι με θέλουν και μπορούν να στηριχθούν πάνω μου. Έτσι κι εγώ πήρα την απόφαση να έρθω εδώ και θέλω να τους ανταμείψω.

Η θέση μου είναι στόπερ. Εκεί παίζω από μικρός, αν και τα τελευταία χρόνια έχω παίξει και δεξί μπακ λόγω του ότι εκεί με χρειαζόταν η προηγούμενη μου ομάδα. Πιστεύω πως μπορώ να παίξω καλύτερα ως στόπερ, αλλά όπου μου ζητηθεί να παίξω θα δώσω το 100% για να ανταποδώσω τα μέγιστα.

Είναι καλό να υπάρχουν δυνατές ομάδες της περιφέρειας σε ένα πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλό που ομάδα από την Πελοπόννησο καταφέρνει τόσα πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με τη δική μου προσθήκη στην ομάδα, θέλω να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Προσκαλώ όλο τον κόσμο της Τρίπολης και της Πελοποννήσου να έρχεται και να μας στηρίζει.»

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2010-2011 Παναθηναϊκός –

2011-2012 Παναθηναϊκός –

2012-2013 Παναθηναϊκός 21 –

2013-2014 Παναθηναϊκός 39 1

2014-2015 Παναθηναϊκός 36 1

2015-2016 Παναθηναϊκός 7 –

Πηγή: asterastripolis.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις