Το νέο iOS 10 της Apple

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ήρθε η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για φορητές συσκευές της Apple. Η εταιρεία, όπως είχε υποσχεθεί, διαθέτει λίγες ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τη νεότερη έκδοση του iOS.

Για την αναβάθμιση θα πρέπει να κατεβάσετε ένα αρχείο όγκου περίπου 1GB, οπότε συστήνεται να προχωρήσετε τη διαδικασία μόνο εάν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο Wi-Fi.

Οι κάτοχοι παλαιότερων συσκευών, όπως τα iPhone 5 και iPhone 5c πάντως, καλό θα ήταν να περιμένουν μερικές ημέρες ακόμα, ώστε να διαπιστωθεί το κατά πόσο το νέο iOS τρέχει ομαλά σε αυτές τις συσκευές.

Σύμφωνα με την Apple, το iOS 10 είναι το μεγαλύτερο iOS update που έχει δημιουργήσει ποτέ και έχει βάλει μέσα αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Διαθέτει ανασχεδιασμένη lock screen, πιο πλούσια notifications, γρήγορη αλληλεπίδραση με εφαρμογές, επέκταση της λειτουργίας 3D Touch, third-party developer support για Siri, καλύτερο πληκτρολόγιο, βελτιώσεις στην εφαρμογή Photos, extensions για τους Χάρτες, νέο UI για Apple Music και News, το Messages έχει νέα χαρακτηριστικά κλπ.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις