Τρίπολη: Αγώνας Ταχύτητας στις 19-20 Νοεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης θα διεξαχθεί στις 19-20 Νοεμβρίου, ο Αγώνας Ταχύτητας και Ατομικής Χρονομέτρησης στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Το εγχείρημα της επιστροφής των Αγώνων Ταχύτητας στο προσκήνιο του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές με το πέρασμα των ημερών, και όσο πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Ταχύτητας και Ατομικής Χρονομέτρησης (στο πλαίσιο του Επάθλου Hellenic Time Trial Challenge), βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει πως μετά από πολλούς μήνες το επόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Το Αθλητικό Σωματείο «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), που έχει αναλάβει τη διοργάνωση, έχει συμπαράσταση από τον  Χορηγό Επικοινωνίας, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Μεγαλόπολη FM 103,1», που θα κάνει εκτενείς αναφορές για τον αγώνα έως τις 19-20 Νοεμβρίου, ενώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα βρίσκεται στην πίστα, με ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ και παραλειπόμενα. Επίσης, το δημοφιλές διαδικτυακό Sportal TV θα μεταδώσει τον Αγώνα ζωντανά μέσω Live Streaming, ενώ παράλληλα έχει βοηθήσει με τη δημιουργία του Video Trailer της αγωνιστικής εκδήλωσης.

Η τιμή εισιτηρίου για τους θεατές ανέρχεται στα 7 ευρώ, ενώ η είσοδος για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα είναι δωρεάν. Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής του Αγώνα Ταχύτητας και του Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης έχει ανοίξει και λήγει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 21:00.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., Κύπρου 76, Περιστέρι (Τηλέφωνα: 210 5780157, 6944531231, 6973018485, Website: www.ellada-racingclub.gr).

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις