Τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία στην Αττική

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εντοπίστηκε από την ΕΜΑΚ πέντε ημέρες μετά την κακοκαιρία μέσα σε ρέμα. Ουδείς τον είχε αναζητήσει ως σήμερα το πρωί.

Στο ρέμα της Χελιδονούς εντοπίστηκε το άψυχο σώμα ενός άνδρα από την ΕΜΑΚ, πέντε ημέρες μετά το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική, όπου άλλα δύο άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο.

Η δήλωση εξαφάνισής του έγινε σήμερα το πρωί από την εν διαστάσει σύζυγό του και έτσι ξεκίνησε η αναζήτησή του από την ΕΜΑΚ.

Αρχικώς εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του μέσα στο ρέμα, παγιδευμένο σε κορμούς δέντρων και ουσιαστικά διαλυμένο. Σε απόσταση περίπου 500 μέτρων βρέθηκε η σορός του άτυχου 61χρονου, που αναγνωρίσθηκε από τους οικείους του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πρωί της περασμένης Πέμπτης, ο 61χρονος πήγε τον έναν από τους δύο γιους του στον προαστιακό σταθμό της Δεκελίας και επιστρέφοντας παρασύρθηκε από το ρέμα.

Υπενθυμίζεται ότι μια 43χρονη και ένας 50χρονος έχασαν την ζωή τους τις προηγούμενες ημέρες κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας. Το άψυχο κορμί της γυναίκας εντόπισαν κάτοικοι στην περιοχή της Φρεαττύδας, στον Πειραιά, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στο Καματερό.

Ο 50χρονος άντρας, που μαζί με την 70χρονη μητέρα του είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο τους στην οδό Αριστοτέλους στις Αχαρνές και παρότι αμφότεροι απεγκλωβίστηκαν από περίοικους,  δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις